Cautare

3900 de rezultate pentru "scoala cu clasele viii nr 279 sfintii arhangheli mihail si gavril drumul taberei" (3.93 secunde)
Cu 69 de voturi "pentru", Vasile Blaga , candidatul coalitiei de guvernare, a castigat sefia Senatului. Titus Corlatean, candidatul USL (PSD si PNL) a obtinut 63 de voturi.
Valea Tembi este situata in nord-estul Thessaliei, intre masivele Olimp si Ossa, la 25 km nord-est de Larissa, accesul se face pe autostrada E 75.
Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug. Totul despre romanitatea spatiului Transnitrean si nu numai / Sursa: ... Capitala unei tari poarta numele unui roman transnistrean Rusii vor ajunge in 1772 la Bug, in 1792 la Nistru si in 1812 la Prut.
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
Social-democratii sunt gata cu textul motiunii pe tema educatiei. Ei invoca in documentul care va fi supus dezbaterii Senatului lipsa de transparenta in cazul contractelor incheiate pe 2006 si il acuza pe ministrul Hardau ca se comporta ca un boier pe mosie.
Drumul judetean 606E, care face legatura intre localitatile Pietroaia, Urdinita, Gogosita, Botosesti-Paia si Craiova, da de cativa ani batai de cap autoritatilor locale si celor judetene.
Cu o asemenea nerusinata!, desantata!
Nimic mai adevarat pentru spiritele slabe si lipsite de identitate. Si nu putine. Dar stau si ma intreb, stimati colegi, ce se intampla atunci cand puterea este corupta si, din calau, devine victima? Cazul Mihail Boldea este semnificativ in acest sens.
Mai multe aeronave cargo si de pasageri care urmau sa aterizeze, miercuri, la Bucuresti, au fost directionate spre Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara sau spre Aeroportul Mihai Kogalniceanu, din Constanta, din cauza cetii din Capitala.
Reducerea orelor de limba romana, eliminarea limbii latine care se studia doar in clasa a VIII-a cate o ora pe saptamana, reducerea orelor de istorie si de geografie nu sunt vazute cu ochi buni de catre reprezentantii Academiei Romane si multi alti oameni de cultura.
Mariustuca.ro / Elevii care vin la scoala cu stomacul gol sunt neatenti, pierzand zilnic, primele doua ore de cursuri (Autoare:
Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a oferit recent o serie de lectii de siguranta rutiera, in cadrul programului educational Mobile Kids - initiativa Daimler, cu traditie si implementare la nivel international.
Romania are una dintre cele mai mari rate de abandon scolar din Europa, cu aproape 20% dintre elevi care renunta la scoala inainte de finalizarea invatamantului obligatoriu de 10 clase.
Sotii Iulian Sirbu si Filomela Sirbu Tistere sunt prezenti cu un stand la targul de Sfintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR. Sotia mea, care este din Tismana, Gorj face covoare traditionale si carpete oltenesti de cand avea 12 ani.
aglomeratia de la Razoare ar putea disparea Duminica a fost inaugurata strapungerea 1 Mai - Drumul Sarii, o alternativa pentru evitarea aglomeratiei din intersectia de la Razoare.
Ecaterina Pop) La numai 30 de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, departe de forfota orasului, exista un loc cu totul aparte, nemaiintalnit niciunde in Romania.
"Tinand cont de directiile diverse de deplasare si venind astfel in intampinarea multor solicitari primite din partea calatorilor, s-a decis extinderea retelei de transport prin reconfigurarea traseelor celor 10 linii, astfel incat sa se asigure relatii directe intre cartierele bucurestene", se arata in comunicat.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei. I-a avut ca frati pe Cesare Borgia, Giovanni Borgia si Gioffre Borgia.
Teatrul National „Marin Sorescu“ va fi, saptamâna viitoare, gazda unei noi manifestari expozitionale organizate de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.Pentru a veni în întâmpinarea celor interesati de domeniul constructiilor, Camera de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“ va organiza, în perioada 24 - 28 aprilie, târgul Doljconstruct-Climaterm-Mobex.
Teatrul National „Marin Sorescu“ va fi, saptamâna viitoare, gazda unei noi manifestari expozitionale organizate de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.Pentru a veni în întâmpinarea celor interesati de domeniul constructiilor, Camera de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“ va organiza, în perioada 24 - 28 aprilie, târgul Doljconstruct-Climaterm-Mobex.
google-analytics.com